Çelik Kapı Montajı, Çelik Kapı Montaj Şekli

Çelik Kapı Montajı
İçerik Başlıkları

Çelik Kapı Montajı

Çelik kapı montajı yapılmadan önceki aşama ölçümdür. Peki bu ölçümü nasıl yapmalıyız? Yani çelik kapı yaptıracasınız ve montajcıyı çağırmadan kendim ölçüp, kendim ölçümleri verip bir an önce zaman kaybetmeden çelik kapımı montaj ettireyim diyorsanız, sizlere en kolay anlatım ile çelik kapı ölçüsü nasıl alınır tarif edelim;

Öncelikle dairenizde henüz sökülmemiş olan çelik kapınızın metrenizi enlemesine, pervazın olduğu bölüme kadar tutup kaç cm olduğunu not ediniz. Daha sonra çelik kapınızın kasa ölçüsünü yani duvar kalınlık ölçüsünü alınız. Daha sonra çelik kapınızın yükseklik ölçüsünü alınız ve montaj yapacak olan firmaya bu ölçüleri vererek işinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Çelik kapıların montajları iki üç saat içinde yapılmaktadır. Önemli olan çelik kapı montajının sağlamlığıdır. Çelik kapı her firma tarafından farklı montajlanmaktadır. Bazı montajcılar kasa boşluklarını betonlayarak bazıları xps köpükler ile yapmaktadır. En ideal ve sağlam olanı betonlamadır. Bu işlem biraz meşekkatli olsada, tercih edilen çelik kapı montaj şekli budur. Köpük ile yapılan çelik kapı montajına gelince; bu işlemde sağlamdır fakat köpük kalitesi ve kasa boşluk dolguları sağlam yapılmalıdır. Bu detaylar atlanmadığı sürece, çelik kapı montajı daha sağlam olmuş olur. Bu işlem hakkında web sitemizi ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.

Bir sonraki makalemiz olan Yazlık Kapılar Hakkında başlıklı konuda yazlık kapılar, dış kapılar, yazlık giriş kapıları hakkında bilgiler verilmektedir. Dilerseniz bu makalemizide inceleyebilirsiniz.

4645 Görüntüleme
(0 Değerlendirme)
Pdf Döküman

Bu Makale İle Alakalı Ürünler

Ado 200 Göbekli Kompozit Kapı Ado 200 Göbekli Kompozit Kapı
0.00 TL
210
(0)
Beyaz Lh Fugalı Poliüretan Lake Iç Kapı Beyaz Lh Fugalı Poliüretan Lake Iç Kapı
0.00 TL
197
(0)
Soft Beyaz H Desenli Fugalı Pvc Iç Kapı Soft Beyaz H Desenli Fugalı Pvc Iç Kapı
0.00 TL
185
(0)
Soft Beyaz Fugalı Membran Oda Kapısı Soft Beyaz Fugalı Membran Oda Kapısı
0.00 TL
145
(0)
Soft Beyaz Renkli Fugalı Pvc Kapı Soft Beyaz Renkli Fugalı Pvc Kapı
0.00 TL
111
(0)
Antrasit Renkli Merkez Fugalı Pvc Kapı Antrasit Renkli Merkez Fugalı Pvc Kapı
0.00 TL
102
(0)
Üç Göbekli Beyaz Amerikan Lake Kapı Üç Göbekli Beyaz Amerikan Lake Kapı
0.00 TL
76
(0)

Fotoğraf
 
Gönderileriniz; editörler tarafından incelenip, onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
WhatsApp Hızlı Arama Mesaj At