Compact Laminat Wc Kabinleri Ve Compact Pisuar Ara Bölmeler

Kompakt laminat Wc kabinleri ve kabinler, bölmeler ve kapılar genellikle HPL tekniği ile üretilen Kraft kağıt miktarı artırılarak kalınlığı belirlenen panel türleridir. Bu çeşit kapılar, çoğunlukla 30 dk, 60 dk ve 120 dk civarındaki yangınlara karşı direnç gösterecek şekilde imal edilmektedir.

Kalınlıkları açısından bir kıyaslama yapıldığında ev içi kapılarına göre daha ince ve sağlamdır. Wc kabinleri ve soyunma dolapları gibi yerler için compact laminat kullanımı yaygın olarak görülmektedir. Bu kabinler daha incedir. Alışveriş merkezleri gibi yerlerde wc bölmeleri, wc kabinleri ve pisuar bölmeleri için tercih edilmektedirler.

Compact Laminat Wc Kabinleri Ve Compact Pisuar Ara Bölmeleri
İçerik Başlıkları

Kompakt laminant sistemler, pisuar ara bölmeleri ile birlikte kaliteli çözümlerle müşterileri buluşturmaktadır. Sağlam yapıya haiz ve bu yapısı ile öne çıkan, müşterilerin öncelikli tercih ve talepleri arasında yer alan kompakt laminat pisuar bölmeleri tuvaletlerde hijyenik mekanlar oluşturmak için ideal ürünlerdir. Pisuar ara bölmelerinin müşteriler tarafından beğenilen hijyenik yüzey ve çeşitli renk seçenekleri bu ürünleri tercih edilen ve kullanımlarına sıklıkla rastlanılan ürünler kategorisine çekmektedir.

Compact Laminat Ürün Seçimlerinizde Başvurabileceğiniz Site

Wc kabin seçimlerinde hem kullanım hem de dekorasyon bakımından ürünleri değerlendirmek önemli bir avantaj sağlamaktadır. Uzmanlaşmış ekibi ile compact laminat konusunda kaliteli işler yapan ve hizmetler sunan sadecekapi.com başvuracağınız adreslerin başında geliyor. Isı ile sertleştirilmiş ve reçine emdirilmiş kraft kağıtlarının yüksek basınç ile sıcaklık altında baskılamasıyla oluşan compact laminat malzemesi ile geliştirdiği ürünleri müşterilerine uygun fiyat seçenekleri ile sunmaktadır. Her iki yüzü de dekoratif panellerden imal edilmektedir.

Compact Wc Kabinlerinde Neden Sadecekapi.Com Sitesi?

Sektördeki yenilikleri ve detayları yakından takip eden sadecekapi.com sitesi, müşteri memnuniyetini en üst seviyede sağlamak için hizmet kapsamını geniş tutmaktadır. Kendini her daim geliştiren site, compact wc kabinleri bakımından beğenilen ve tercih edilen üstün kalite standartlarında bir hizmet vermektedir. Wc-duş kabin sistemleri alanında Kraft kağıt ve özel içerikli reçinelerin yüksek basınçta birleştirilmesiyle oluşturulan kompakt wc-duş kabinlerini üretmekte ve satışa sunmaktadır.

compact laminat wc kabinleri compact laminat wc kabinleri compact laminat wc kabinleri

kompakt laminat wc kabinleri kompakt laminat wc kabinlerikompakt laminat wc kabinleri

Pisuar Ara Bölmelerinin Sağladıkları Avantajlar Nelerdir?

Pisuar ara bölmeleri pek çok avantajı beraberinde getirmektedir. Model ve renk seçenekleri ile insanların en doğru tercihleri yapmasına olanak tanıyan ürünlerdir. Yüzey bakımından yangın geciktirici özellikleri vardır. Compact laminat olması sebebiyle yüzeyi prüzsüz, su geçirmez ve bakteri barındırmaz.

Genel olarak 12 mm kalınlığında olup işlenebilir ara bölmelerdir. Kompakt laminat bölmelerin iki yüzünün dekoratif olması bir başka avantajıdır. Klasik model compact laminat pisuar ara bölmeleri yani kompakt wc bölmeleri arayanlar en uygun fiyatlarla bu uzun ömürlü kullanım sağlayan ara bölme ürünlerini www.sadecekapi.com sitesinde bulabilirler.

Klasik Pisuar Ara Bölmesi Özellikleri ve Ölçüleri

Malzemesi 12 mm compact laminat olan, çift düzey dekorlu, suya ve neme karşı oldukça dayanıklı ara bölme türleridir. Çizilme, çatlama ve kırılmaya karşı dirençli ve sağlam ürünlerdir. Yangına karşı dayanıklı ara bölmeleridir. Bakteri barındırmayan hijyenik ürünlerdir. Pisuar yüksekliği 135 cm olup panel yüksekliği ise 120 cm'dir. Ayak yüksekliği 100-150 mm'dir. Derinlik 400 mm ebatlarındadır.

compact laminat pisuar ara bölmeleri compact laminat pisuar ara bölmeleri compact laminat pisuar ara bölmeleri

Venüs Pisuar Ara Bölmesi Özellikleri ve Ölçüleri: Çift düzey dekorlu, suya ve neme dayanıklıdır. Pisuar montaj yüksekliği 1390 mm, panel ölçüleri ise 900 x 400 mm'dir. Üstten L bağlantı elemanları ile yere temas etmeden, hijyenik ortamlara göre tasarlanmaktadır. Tüm bağlantı vida ve cıvataları paslanmaz çelikten üretilmektedir.

Calipso Pisuar Ara Bölmesi Özellikleri ve Ölçüleri: Çift yüzey dekoru olan Calipso pisuar ara bölmeleri, neme ve suya karşı dayanıklıdır. Bakteri barındırmayan ara bölme çeşitleridir. Pisuar montaj yükseklikleri 1390 mm, panel ölçüleri ise 79 x 40 cm'dir.

Donkk Pisuar Ara Bölmesi Özellikleri ve Ölçüleri: Pisuar ara bölme çeşitlerinin ortak özelliklerinden olan çift yüzey dekorlu olma, suya ve neme dayanıklılık Donnk pisuar ara bölme modellerinde de bulunan önemli özelliklerdir. Malzeme yapıları bakımından 12 mm compact laminat malzemeden imal edilen oldukça dayanıklı ürünlerdir. Çatlama, çizilme ve kırılmalara karşı sağlam yapıları ile tercih edilen ve çok fazla sipariş edilen ürün modelleridir. Sağlıklı ve hijyenik ara bölme türleri olarak bakteri barındırmazlar. Hayati öneme taşıyan özelliklerinin başında ise yangılara karşı dayanaklı olmaları gelmektedir.

Bağlantı elemanları bakımından bir ürün değerlendirilmesi yapıldığında ise üstten L bağlantı elemanları ile yere temas etmeksizin hijyen ortamlara göre tasarlandıkları görülmektedir. Alüminyum bağlantı elemanları mat eloksal rengindedir. Bağlantı vida ve cıvata malzemeleri ise paslanmaz çelikten üretilen ara bölmelerdir. Ölçülerine gelince pisuar montaj yükseklikleri 1360 mm, panel ölçüleri ise 900 x 400 mm'dir.

Compact Laminat Wc-Duş Kabinlerinin Öne Çıkan Özellikleri

Compact laminat wc-duş kabinlerinin öne çıkan özellikleri arasında destekli, fonksiyonel, estetik ve dayanıklı kabin sistemleridir. Kamu binaları, alışveriş merkezleri, klinikler, eğitim kurumları ve daha birçok alanda tercih edilen kabinlerdir. Bu tercihlerde kompakt laminat wc-duş kabinlerinin oldukça dayanıklı ve hijyenik ürünler olması etki eden faktörler arasındadır. Ortak kullanım alanlarında pratik bir şekilde kullanım, alan kazandırma, montaj kolaylığı sağlama ve suya dayanıklı yapısı öne çıkan özellikleri arasında bulunmaktadır.

compact laminat duş bölmeleri

Wc Kompakt Bölme Sistemleri ve Kullanım Alanları

Yıkanabilir, kolay montaj olanağı sunan, sağlam bir yapıya haiz, modern ve sağlıklı ürünlerdir. Pratik çözümler sunan bu sağlam ve hijyenik ürünler pek çok renk seçeneği ile kurulumu yapıldıkları mekanlara uyum sağlayabilen dekorasyonu etkili bir görsellik ile tamamlayabilen bölme sistemleridir.

Islak hacim ortamlarında güçlü asitlere karşı dayanıklıdırlar. İşletmeler, iş yerleri, fabrikalar, okullar, hastaneler, alışveriş merkezleri, dinlenme alanları gibi toplu kullanım alanlarında yaygın olarak kullanımı tercih edilen wc kompakt bölme sistemleridir.

Wc kompakt bölme sistemleri, kaliteli malzemelerden üretilen ürün gruplarıdır. Aksesuarları bakımından alüminyum eloksal ya da paslanmaz ürünler olarak isteğe göre üretimleri yapılmaktadır.

En uygun compact laminat fiyatları ile wc kompakt bölme sistemlerine sadecekapi.com sitesi üzerinden kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Müşteri dostu sadecekapi.com sitesi adresine göndereceğiniz projeleriniz en ekonomik şekilde fiyatlandırma yapılarak tarafınıza sunulmakta, ihtiyaç ve istekleriniz en kısa sürede uzman kadro ışığında gerçeğe dönüştürülmektedir.

Compact Laminat Kabin Modellerinin Ebatları Nelerdir?

Kompakt laminat modellerinin ebatları konusunda oldukça geniş imkanları sunabilmektedir. Bu ebatlar arasında en çok imal edilen ve bulunanları şöyle sıralanabilir:

  • 1220 x 2440 mm
  • 1300 x 2800 mm
  • 1300 x 3050 mm
  • 1400 x 3660 mm
  • 1540 x 3660 mm
  • 1860 x 4200 mm

Bir sonraki makalemiz olan Corian Tezgah - Akrilik Tezgah başlıklı konuda akrilik tezgah, corian tezgah hakkında bilgiler verilmektedir. Dilerseniz bu makalemizide inceleyebilirsiniz.

5709 Görüntüleme
5 (1 Değerlendirme)
Pdf Döküman

Bu Makale İle Alakalı Ürünler


Fotoğraf
 
Gönderileriniz; editörler tarafından incelenip, onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Emir****
Emir****

Thank you for the articel.

WhatsApp Hızlı Arama Mesaj At